Beursvloer 2016

Roks, M. (Marloes)

Tijdens de Beursvloer op 21 april zijn vele contacten gelegd tussen het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheden en scholen. In totaal bracht het evenement een maatschappelijke waarde op van maar liefst € 28.521,00

Na anderhalf uur contact leggen en onderhandelen stond de teller bij notaris de Lepper in totaal op 48 matches, met een maatschappelijke waarde van € 28.521,00

Op donderdag 21 april startte de Beursvloer stipt om 18.30 uur, met een openingswoord van Marlies van Lier namens Fris Presentaties. Het matchen kon beginnen! Voorafgaand aan de Beursvloer hadden de partners van Samen in de Regio hun wensen en het aanbod kenbaar gemaakt, waardoor er snel gehandeld kon worden. Tijdens de Beursvloer hoeven partners niet hun financiële middelen aan te spreken, maar maken zij juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Wat de een te bieden heeft, is voor de ander zeer gewenst.

Van helpende handen tot aan het uitwisselen van kennis
Er zijn diverse matches gelegd. Zo gaan bijvoorbeeld leerlingen van basisschool De Rode Schouw zorgboerderij Power To Get Up bezoeken. Tijdens het uitstapje deelt de zorgboerderij haar kennis. Als tegenprestatie ontwerpen en maken de leerlingen een naambord.

Ook de SDW en het Markiezaats Musical Koor hebben elkaar gedurende de avond gevonden. Zo gaat de SDW drukwerk verzorgen voor het Markiezaats Musicalkoor. In ruil voor de A3 posters en A5 flyers gaan de leden van het koor schilderwerkzaamheden verrichten bij de SDW op locatie.

Mede dankzij…
De Drebbelstraat te Bergen op Zoom was dit jaar gastheer en zorgde samen met Sardonos Promoties voor de bijzondere locatie. Een locatie waar we nog veel van zullen horen. Een prettig welkomstwoord, een informatief praatje en af en toe een scherpe noot, laat dat maar aan Marlies van Lier over. Wij zijn Fris Presentaties dan ook erg dankbaar voor haar inzet tijdens het evenement. Dankzij de geluidsinstallatie van De Stoelemat kon Marlies zich verstaanbaar maken richting het publiek. 

De matchformulieren zijn wederom allen officieel vastgelegd bij notaris de Lepper en zijn assistente. DLB Notaris is sinds de start van het evenement een trouwe matchpartner met Samen in de Regio geworden. Evenals de ABN AMBRO en de Rabobank, met dank aan de medewerkers van de banken. Ook Chris van Klinken, bekend als Klink Fotografie was van de partij. Hij heeft met zijn camera weer alles haarscherp op beeld vastgelegd. De bakkerijen, inmiddels "hofleveranciers" van Samen in de Regio, Bakker Groffen en Bakhuys Brood en Banket namen het verzorgen van de lekkernijen op zich. Bouwmensen zorgde voor de hierbij behorende warme en koude dranken.
Samen in de Regio kijkt tevreden terug op de Beursvloer waar 90 partners hun maatschappelijke beentje voor hebben gezet voor de regio.