Direct naar hoofdmenu / zoekveld

CKB De Maagd

De Maagd: van kerk naar theater

De Maagd is een gezellig middelgroot theater in het hart van Bergen op Zoom. De verbazingwekkende transformatie van kerk tot theater in 1990 leverde diverse architectuurprijzen op en een multifunctionele ruimte met een unieke ambiance. In het gebouw geven de zuilen, kapitelen, glas-in-loodramen en fresco's de bezoeker een warm welkom. De hoefijzervormige toneelzaal met balkons rondom schept een grote betrokkenheid tussen publiek en artiest. De Maagd ligt aan de Grote Markt, een historisch plein met diverse hotels en restaurants in het centrum van de Markiezenstad. Zeer nabij zijn er diverse parkeergelegenheden, waaronder een overdekte parkeergarage op loopafstand.

Gevarieerd theaterprogramma

Ieder seizoen komen meer dan 100 professionele voorstellingen naar De Maagd. Het gevarieerde theaterprogramma is voor jong en oud. Niet alleen het publiek maar ook de sterren (en plaatselijke verenigingen) voelen zich thuis in het sfeervolle theater van Bergen op Zoom.

Meer info en kaartverkoop: http://www.demaagd.nl/

Meetings & events

De sfeervolle zalen, foyers en galerijen van De Maagd lenen zich uitstekend voor allerlei meetings en events, zoals congressen en symposia.
Meer info:
http://www.meetingsandevents.nl/CKB: zelf aan de slag met muziek, dans, theater, beeldend

In het CKB (Centrum voor de Kunsten Bergen op Zoom) kan iedereen terecht voor cursussen en workshops muziek, dans, theater en beeldend. Voor talentontwikkeling of een waardevolle hobby: onder de deskundige leiding van enthousiaste docenten kom je tot verrassende resultaten.

Meer info: http://www.ckboz.nl/

CKB De Maagd laat kunst & cultuur (be)leven!

CKB De Maagd is een gemeentelijke organisatie die als doel heeft kunst & cultuur te laten (be)leven. Iedereen is welkom om te genieten van de theatersterren en/of actief aan de slag te gaan met muziek, dans, theater en beeldende kunst. Door podium (beleven) en educatie (doen) zoveel mogelijk bij elkaar te brengen maakt CKB De Maagd cultuur aantrekkelijk voor een zo breed mogelijk publiek.

Meer info: http://www.ckbdemaagd.nl/


Uitgelicht


Zoeken